Classic tennis

Naast dat ik zelf al ruim 24 jaar vele (sport) events organiseer en bedenk of zelf enthousiast aan elkaar gepraat hebt is voor mij naast het bedenken & presenteren van de diverse sport events, tennissen en tennisclinic’s verzorgen mijn andere grote passie.

Zelf ben ik nu zo’n 45 jaar al actief tennis beoefenaar en liefhebber / verzamelaar van vele oude tennisrackets.

In de afgelopen tijd heb ik dan ook een flinke verzameling opgebouwd, van vele tennisracket klassiekers, en ik laat u dan ook maar al te graag tennissend met deze racket collectie kennismaken.

Maak kennis met ‘Classic tennis’  Stelt u nou zich eens voor: Om met de hele vereniging een tennisreis te maken door vroegere tijd. Naar de tijd van de klassieke witte kleding, lange sokken en de korte strakke broekjes. Van houten- en aluminium tennisrackets en de rackets van beroemde tennislegends! Ik verzorg het Classic Tennis met de échte witte tennisballen een ouderwets gezellige tennisclinic. Daarnaast zorgen wij dat de tennisbanen in sfeer worden aangekleed met onze prachtige tennis doeken & banners, om zo uw vereniging in de klassieke sfeer te brengen.  Ideaal voor een jubileumfeest of gewoon eens tennis in ze puurheid te ervaren.

Nieuwsgierig geworden hoe zo’n ouderwets gezellig classic programma op u tennispark zal zijn?

Vraag dan geheel vrijblijvend naar ons Classic of andere tennisprogramma mogelijkheden via! info@edwinelzinga.nl