Classic tennis

Zelf ben ik nu zo’n 45 jaar al zeer actieve tennis beoefenaar en groot liefhebber / verzamelaar van vele (oude) tennisrackets.

In de afgelopen tijd heb ik dan ook een flinke verzameling opgebouwd, van diverse tennisracket klassiekers. En daar laat ik u dan ook maar al te graag tennissend mee kennis maken met deze bijzondere racket collectie.

Maak een kennis met ‘Classic tennis’ En stelt u zich eens voor: ¬† Om met vele leden van u tennisvereniging een mooie reis door de vroegere tijd te maken? Terug in de tijd gaan van de klassieke witte kleding en de baan op stappen met houten- en aluminium tennisrackets. En zou het niet fantastisch zijn om eens te tennissen met vele beroemende tennisrackets van tennis legends zoals; Arthur Ashe, Martina Navratilova, Jimmy Conners, Mats Wilander, Ivan Lendl, John McEnroe, Boris Becker of Pete Sampras om er maar even een paar te noemen..

Wij verzorgen ons Classic Tennis programma nog met de √©chte witte tennisballen op een ouderwets gezellige wijze onze tennisclinic. Daarnaast verzorgen wij dat de tennisbanen in classic sfeer worden aangekleed met onze prachtige tennis doeken & banners, om zo uw vereniging in de klassieke sfeer te brengen. 

Classic Tennis is natuurlijk ideaal voor een jubileumfeest of een tennisclinic in ze puurheid te gaan ervaren. Nieuwsgierig geworden hoe zo’n ouderwets gezellig  programma op u tennispark zal zijn?

Vraag dan geheel vrijblijvend naar ons Classic of andere tennisprogramma mogelijkheden via! info@edwinelzinga.nl