Edwin Elzinga

Graag verzorg ik Tennis & Entertainment óp en rond de tennisbaan. In de event branche heb ik nu al zo’n 24 jaar ervaring, zo presenteer & animeer ik bij diverse (sport) events in het land en geef ik diverse (tennis) workshops.

Zo ben ik o.a. al jaren betrokken met diverse Tennis & Entertainment activiteiten op het gras toernooi in Rosmalen en bij het ABNAMRO tennistoernooi in Rotterdam. En met ervaring van de vele clinics die ik inmiddels heb gegeven aan honderden tennisclubs vele sportmerken en diverse bedrijven kunt u met tennis dus echt met mij alle kanten op! Met mijn jarenlange ervaring als ‘clinic’ master of als presentator maak ik van ieder (tennis) evenement een gegarandeerd succes!

Verder bedenk en verzorg ik voor én samen met vele (ex) tennistoppers spetterende tennisprogramma’s in het land. Enkele bekende namen zijn o.a. Richard Krajicek, Tjerk Bogtstra, Sjeng Schalken, Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Raemon Sluiter, Martin Verkerk en Jan Siemerink.

“Met rasechte tennisgek Edwin Elzinga staat er een echte topper op de baan!” Richard Krajicek 

“Uit eigen ervaring weet ik dat een tennisdag met Edwin Elzinga garant staat voor zeer veel enthousiasme, plezier en kwaliteit!” Tjerk Bogtstra

Bent u op zoek naar een passend en origineel (tennis) programma? Of het nu gaat om de jeugd, de senioren, tennissen met een topper of de gehele tennisclub in een thema veranderen? Dan is Edwin Elzinga ideale persoon om je Tennisclub een onvergetelijke ervaring te laten bezorgen.. Of wil je jouw Event / Product de juiste Presentator of Motivator te geven.. Bel met Edwin Elzinga voor direct contact op 06 51 54 57 62 of stuur een mail naar info@edwinelzinga.nl