Edwin Elzinga

Graag verzorg ik Tennis & Entertainment óp en rond de tennisbaan. In de event branche heb ik nu al zo’n 24 jaar ervaring, zo geef ik diverse (tennis) workshops en ben ik jaren lang projectleider geweest bij het succesvolle straattennis van de KNLTB. U kunt mij ook aan het werk hebben gezien tijdens de vele door mij verzorgde tennisclinics in het land. Deze clinics heb ik inmiddels gegeven aan honderden tennisclubs, vele sportmerken en bedrijven.

Zo ben ik o.a. al jaren betrokken met diverse Tennis & Entertainment activiteiten op het gras toernooi in Rosmalen en bij het ABNAMRO tennistoernooi in Rotterdam.

Verder bedenk en verzorg ik voor én samen met vele (ex) tennistoppers spetterende tennisprogramma’s in het land. Enkele bekende namen zijn o.a. Richard Krajicek, Tjerk Bogtstra, Stanley Franker, Sjeng Schalken, Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Kristie Boogert, Manon Bollegraf, Raemon Sluiter, Martin Verkerk en Jan Siemerink.

“Met rasechte tennisgek Edwin Elzinga staat er een echte topper op de baan!” Richard Krajicek 

“Uit eigen ervaring weet ik dat een tennisdag met Edwin Elzinga garant staat voor zeer veel enthousiasme, plezier en kwaliteit!” Tjerk Bogtstra

Met tennis kunt u bij mij dus écht alle kanten op. Bent u op zoek naar een passend en origineel tennisprogramma? Of het nu gaat om de jeugd, de senioren, tennissen met een topper of de tennisclub in een thema veranderen? Met mijn jarenlange ervaring als ‘clinic’ master of als presentator maak ik van uw (tennis) evenement een gegarandeerd succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *